Nicoflok

Soluții profesioniste pentru tehnologia de compactare și construcții de asfalt.

Nicoflok este o compoziție mineral-polimerică (CMP Nicoflok) având la bază pulbere/praf redispersibile/redispersibil inclusiv umpluturi minerale. Funcția principală a CMP Nicoflok – modificarea solurilor/pâmânturilor stabilizate cu praf de ciment.

Nicoflok este produs de ООО ”Никель” în colaborare cu ”Academia Militară de Rezervă și Transport” an 2005.

CMP Nicoflok este utilizată în calitate de adaus pentru modificarea solurilor, amestecurilor materialelor minerale, a materialelor reciclate din construcții și edificii (material produs de la frezarea suprafețelor de beton asfaltic sau beton de ciment la reabilitarea construcțiilor rutiere), pentru consolidări unde se utilizează lianți hidraulici.

Direcția principală de aplicare a amestecurilor modificate CMP Nicoflok este, amenajarea și execuția fundațiilor infrastructurilor de transport cu un nivel sporit de stabilitate și deformabilitate, piste de aviație, heliportere, în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole.

De asemenea Nicoflok se utilizează în calitate de adausuri ca formator de priză pentru betoanele de ciment asigurând prin aceasta, calități sporite pentru betoanele ușoare, cilindrate/vbrocilindrate, pentru calitatea lor în funcție de fundație, strat de bază, sau îmbrăcăminte rutieră.

Cum funcționează Nicoflok:

La aplicarea aditivului polimeric CMP ”Nicoflok”, structura cristalului de piatră de ciment își schimbă forma obișnuită, formându-se astfel în lungul fluxului energetic lanțuri mineral-polimerice, are loc formarea de microcristale sub formă unor ace, prin aceasta se asigură microarmarea pietrei de ciment.

Mecanismul de legătură parcurge fazele de la ”lipirea” elementelor amestecului la ”împletirea” lui - se formează legături cristaline sub forma unor ace lungi, care leagă toate elementele sistemului. Acest lucru se explică prin creșterea rezistenței la întindere și conmpresiune a materialului stabilizat, precum și absența microfisurilor în structura executată, cu condiția de granulometrie corectă a amestecului care urmează să fie stabilizat.

Mai multe despre Nicoflok

Produse specifice industriei de construcții și a infrastructurii

MM Comert este reprezentantul oficial al companiei Nicoflok

Servicii de consultanță și suport profesionist