Calitatea Germană
în Republica Moldova
+(373) 22 855 707

Producere

Câștigați în baza experienței noastre!

Compania S.C. M & M COMERT SRL oferă servicii profesionale de repastilare a carotelor pentru foraj în beton, beton armat, cărămidă și alte materiale. Începând cu diametrul carotei de la 40 mm la 1,200 mm.

La restaurarea carotei diamantate, costul instrumentului pregătit pentru a lucra este cu 40% mai ieftin decât procurarea unui instrument nou! Mai mult decât atât, această procedură nu afectează nici eficiența și nici durata de viață a coroanei. Acest lucru este garantat de către producător.

Procesul tehnologic

Lucru se realizează într-un atelier special la un utilaj original, care stabilește diferite intervale între segmente în funcție de diametrul carotei, apoi se taie locurile pentru segmentele diamantate și, ca urmare, segmentul este sudat cu sudură de argint și flux corespunzător. Apoi instrumentul este gata pentru a fi utilizat!

Garanția

Compania S.C. M & M COMERT SRL garantează calitatea sudurii segmentelor și eficacitatea lor. În cazul în care, la forarea cu carota restaurată un segment se va rupte, sudarea este GRATUITA!

Puteți comanda restaurarea carotelor apelând departamentul de vânzări la unul dintre telefoanele indicate.